ביז-טק Biz-Tec - שיווק עסקים, כנסים והדרכות
 מגזין דיגיטלי - פורטל ספקים B2B - מועדון עסקים VIP 

כרס בירה

כרס בירה

ששותים בירה, הכבד מגביר את פעולתו על מנת לסנן את רעלי האלכוהול,

לא רק שבירה הוא משקה קלורי ומשמין מאוד אלא גם אם מוסיפים את הבייגלה והבוטנים שמנשנשים ליד מקבלים מנת שתייה עתירת קלוריות, פוגענית ולא מזינה, שגורמת ל"סימנים" בלתי רצויים רבים הניכרים לעין, בראשם- כרס הבירה הידועה. אז למה דווקא בבטן? העניין קשור במגדר וגיל. רב הגברים לאחר גיל 35 "מגדלים" כרס כתוצאה מהאטת חילוף החומרים לאחר גיל זה. בקיצור, אם אתם גברים אחרי סביבות גיל 35-36, כדאי מאוד שתתחילו להמעיט בצריכת המשקה הנחשק, ולא- תטפחו כרס ענקית שלא תתרום למראכם החיצוני ותזיק מאוד לבריאותכם.

לקריאה נוספת: http://www.bbc.com/future/story/20130920-what-causes-a-beer-belly

 

22.11.2013

 

מאת:  "הד סקוויז"