כרס בירה
ששותים בירה, הכבד מגביר את פעולתו על מנת לסנן את רעלי האלכוהול,
לא רק שבירה הוא משקה קלורי ומשמין מאוד אלא גם אם מוסיפים את הבייגלה והבוטנים שמנשנשים ליד מקבלים מנת שתייה עתירת קלוריות, פוגענית ולא מזינה, שגורמת ל"סימנים" בלתי רצויים רבים הניכרים לעין, בראשם- כרס הבירה הידועה. אז למה דווקא בבטן? העניין קשור במגדר וגיל. רב הגברים לאחר גיל 35 "מגדלים" כרס כתוצאה מהאטת חילוף החומרים לאחר גיל זה. בקיצור, אם אתם גברים אחרי סביבות גיל 35-36, כדאי מאוד שתתחילו להמעיט בצריכת המשקה הנחשק, ולא- תטפחו כרס ענקית שלא תתרום למראכם החיצוני ותזיק מאוד לבריאותכם.
לקריאה נוספת: http://www.bbc.com/future/story/20130920-what-causes-a-beer-belly
22.11.2013
מאת: "הד סקוויז"