ביז-טק Biz-Tec - שיווק עסקים, כנסים והדרכות
 מגזין דיגיטלי - פורטל ספקים B2B - מועדון עסקים VIP 

“המילה האחרונה”: סידרה מיני גסטרו של סולתם

“המילה האחרונה”: סידרה מיני גסטרו של סולתם

בלה דיאמנט , 18/04/19

 

גסטרו זה לא מה שאתם חושבים. גסטרו היא סידרת מיני סירים חדשה של סולתם יצרנית כלי הבישול, מנירוסטה איכותית 18/10, העשויה בטכנולוגיה המתקדמת בעולם IMPACT BONDING, המקנה חוזק, עמידות ופיזור חום אחיד בכל שטח תחתית הסיר. 

הסדרה מיוצרת בגדלים מיוחדים המתאימים לשימוש אישי וזוגי, מה שהופך את ההגשה לקלה יותר וישירה, אל מרכז שולחן.

 

סותלם 1

 

 

זוגות, רווקים ומשפחות כולם נכבשו בטרנד ה”מיני” החדש, כי הרי מי מאתנו אינו רוצה לעתים להכין ארוחה קטנה, ללא שימוש בסירים עצומים? או ליהנות מאחסון נוח ואסתטי של כל הסירים? .

הסדרה הכוללת סיר ומחבתות בגודל מיני, מאפשרת ליהנות מאותה האיכות גם בבישולים קטנים, ועם יתרון ענק של אחסון קומפקטי בכל ארון. הכלים מתאימים לשימוש בכל סוגי הכיריים, כולל אינדוקציה לשימוש בתנור.
להשיג ברשת סולתם ברחבי הארץ ובאתר https://soltam.co.il/

 

טיפים לטיפול נכון בסדרת הנירוסטה:

נירוסטה הוא אחד מהחומרים החזקים ביותר, עבור מגוון רחב של שימושים ביתיים ותעשייתיים. הרכב הכרום שבו, אחראי על עמידותו בפני חלודה וכתמים, ועם טיפול נאות, הוא יכול להישמר ולהישאר מוגן במשך שנים רבות. עם זאת, כלי מטבח מנירוסטה יכולים להישחק מלכלוך ומזהמים אחרי,ם ומומלץ לנקות אותם באופן קבוע כדי לשמור על זוהרם.

כלי בישול מנירוסטה עוזרים לשפר את תוצאות הבישול, בכך שמפזרים ומוליכים את החום בצורה שווה, אחידה ומהירה.

 

סולתם 5

 

כדאי לזכור שגם במהלך הבישול, יש כמה טיפים שיעזרו לכם לשמור על כלי הבישול כחדשים:

המליחו את המים רק לאחר הרתיחה: כאשר ממליחים את המים בסיר לפני הרתיחה, המלח יכול לגרום לקורוזיה (איכול המתכת), אשר משאיר סימנים זעירים אבל בלתי הפיכים בתחתית הסיר.

חממו את המחבת לפני שאתם מוסיפים את השמן: הוספת שמן למחבת חמה גורמת לפלדה להיות סטטית, והמשטח הופך להיות נון-סטיק. לכן, מומלץ קודם לחמם את המחבת, להוסיף את השמן ורק לאחר מכן את האוכל.

הימנעו ממגע עם מזונות קרים: הנחת מזון קר על מחבת חמה, עלולה לגרום להידבקות ולכלוך, מכיוון שהפלדה מתכווצת במגע עם טמפרטורה קרירה. אז אם אתם מתכננים לבשל מאכלים כמו בשר, עוף או דגים ישר מהמקרר, תנו להם לשבת בטמפרטורת החדר למשך 10-15 דקות. לפני הבישול, טפחו קלות עם מטלית או מגבת נייר כדי להסיר לחות עודפת. של מים במחבת. כאשר המים נוגעים במחבת, הם אמורים לתסוס ולרקוד על פני השטח, אז אפשר להוסיף את השמן.

אין להאיץ את תהליך החימום מראש באמצעות חום גבוה, מאחר שנירוסטה באיכות גבוהה יעילה בהחזקת והולכת החום, הרי שחימום על אש גבוהה, עלול להוביל לחימום יתר של המחבת, ושריפת המזון שלכם. אפשרו למחבת להתקרר לחלוטין לפני שתשטפו אותה. זכרו שהטבעה או השריית מחבת נירוסטה חמה במים קרים, עלולה לגרום לעיקום בלתי הפיך.

עם הזמן, כלי הנירוסטה שלכם עלולים להתלכלך ולאבד את הברק והמראה הנקי שלהם. אם השטיפה השגרתית במדיח הכלים לא מספיקה כדי להוריד כתמים עיקשים שהצטברו, קיימות כמה שיטות ידניות לניקוי. עם קצת מאמץ, אתם יכולים להחזיר את הברק לכלים שלכם, ולגרום להם להיראות כמו חדשים:

 

סולתם 2

 

נקו את הכלים לפני הכנסתם למדיח – לזרוק את כלי הנירוסטה ישר לתוך המדיח יכול לגרום להצטברות של חתיכות מזון ולכלוך. כדי למנוע זאת, מומלץ לשטוף קלות את הכלים לפני שמכניסים אותם למדיח. גם מגבת רטובה ומעט סבון כלים יעבדו טוב לניקוי הראשוני של הכלים.

בחרו טוב את חומרי הברקה ייעודי לנירוסטה – השתמשו בחומרי ניקוי שאינם משאירים שריטות ואינם שוחקים את הברק של הסיר (מברשת רכה, כרית קרצוף) ושפשפו בעדינות רבה.

ייבשו את הכלים מיד לאחר השטיפה – כדי למנוע כתמי מים ומראה עכור של הנירוסטה, יש לייבש את הכלים באופן מידי.

לטשו את הכלים כדי להחזיר להם את הברק – ניתן ללטש נירוסטה עם חומרים כמו מנקה זכוכיות, שמן זית, לימון, אבקת כביסה וכו’. יש להרטיב סמרטוט או מטלית עם מעט מחומר הליטוש שבחרתם ולנגב את הכלים. כדי למנוע שריטות של הנירוסטה, עקבו אחר סימני הכרום.

אחסון זהיר ונכון של הכלים חשוב לתוחלת החיים והביצועים שלהם. הכי מומלץ לאחסן את כלי הבישול על מדף תלייה עם שפע של מקום בין פריט לפריט. אם אין לכם מדף תלייה, אחסנו את כלי הבישול בארון והניחו ביניהם בד רך או מגבת מטבח כדי להימנע משריטות או פגיעות של המשטח.

 

סולתם משחה

 


 

יש לכם סיפור מעניין ? רוצים שיכתבו עליכם ?

בערוץ המדיה לעסקים של ביז-טק 
 
 לחצו כאן

 

שתף אותי בפייסבוק  facebook