ביז-טק Biz-Tec - שיווק עסקים, כנסים והדרכות
 מגזין דיגיטלי - פורטל ספקים B2B - מועדון עסקים VIP 

חגיגה לבנה ב- Tatti Bakery

חגיגה לבנה ב- Tatti Bakery

בלה דיאמנט , 16/06/19

 

 

יש כאלה שאצלם שבועות כל השנה, כי מי לא אוהב עוגות גבינה, ומאפי גבינה מלוחים?…כמעט כל מי שאני מכירה, ממשיך את מסורת שבועות 365 יום בשנה, ובצדק. הם פשוט טעימים וקולעים לטעמם של כל בני המשפחה. ואני שמבקרת ב”טאטי” גם בשאר ימות השנה, נדהמתי הפעם מהעושר והגיוון שהיה הרבה יותר מקולקציית השנה הקודמת.

 

1

 

ענת זרמתי, בעלים ומנכ”ל קבוצת tatti bakery: “חג שבועות הוא חגיגה של אפייה, בין אם מדובר בעוגות גבינה או מאפים מלוחים. השנה עמלנו רבות להרחיב את הצעות האירוח לשולחן החג , השקנו מגוון עוגות בשילובים מעניינים, פיתחנו קולקציה מגוונת לצד העוגות, מאפים מלוחים, קישים מושקעים, לחמים, לחמי בריאות ולחמים בשילוב גבינות. הקולקציה מתאפיינת בחדשנות, ביצירתיות, ובעבודת יד, תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, כנהוג בטאטי.”

 

2

 

להלן חלק ממגוון העוגות:

טארט ריקוטה ומשמש- 62 ₪, תחתית של בצק פריך, קרם שקדים, גבינת ריקוטה וקונפיטורה משמש

מוס שוקולד לבן ופירות אדומים – 135 ₪, תחתית של רולדה, קראנץ’ פאייטה, קומפוט פירות אדומים ומוס שוקולד לבן

מוס יוגורט ופיסטוק- 146 ₪ – תחתית של קדאיף, מוס יוגורט חמצמץ ודיסקית של מוס פיסטוק

עוגת גבינה ופירות העונה-110 ₪ – עוגת גבינה ושוקולד לבן בציפוי שמנת חמוצה ופירות העונה

עוגת גבינה וקרם שמנת חמוצה – 62 ₪

בבקה ריקוטה תפוז וחמוציות – 64 ₪

עוגת גבינה ביתית – 82 ₪ קוטר 20

עוגת גבינה ושוקולד – 96 ₪ קוטר 20

עוגת ביסקוויטים- 92 ₪

טירמיסו – 115 ₪ מרובע

שרלוט משפחתי – 115 ₪ מרובע

עוגת קסטה- 120 ₪ קוטר 20

 

 

3

 

מאפים מלוחים:

קיש בצל 75 ₪ קוטר 20, 129 ₪ קוטר 28

קיש חציל -75 ₪ קוטר 20, 129 ₪ קוטר 28

קיש בטטה – 75 ₪ קוטר 20, 129 ₪ קוטר 28

מאפה ירקות ולימון כבוש- 62 ₪ קוטר 20

מאפה תרד וגבינות – 68 ₪ קוטר 20

קראנץ פיצה – 54 ₪

לחמים:

לחם רוקפור ואגוזי לוז – 26 ₪

לחם שום- 7 ₪

 

4

 

וכמובן גם קיבלנו מתכון לעוגת גבינה ביתית – של “טאטי בייקרי” (שף קונדיטורית: עפרי גרינהוט)

רכיבים:

חלמון – 85 ג’

סוכר 1 – 70 ג’

וניל – 5 ג’

גבינת שמנת 30% -315 ג’

גבינה לבנה 9% – 315 ג’

שמנת חמוצה- 113 ג’

קורנפלור – 28 ג’

אינסטנט פודינג – 21 ג’

חלבון 82 ג’

סוכר 2 – 100 ג’

אופן הכנה:

משטחים בתחתית תבנית שטרוייזל בקוטר 20 ומורחים חמאה על הדפנות

בקערה מערבבים גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט פודינג, וניל, סוכר 1 וחלמונים.

בקערת מיקסר מקציפים חלבון וסוכר 2 לקצף רך ויציב

מחברים בין שתי המסות בתנועת קיפול.

אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דק’

ולאחר מכן מורידים את המעלות ל-140 וממשיכים לאפות למשך 40 דק’.

פלוט זיתים וגבינה – 15 ₪

 

5

 

“Tatti Group“ הוקמה ב-2002 והפכה לאבן יסוד ושם דבר בתרבות האוכל הישראלית. ל”Tatti” שתי מסעדות, הראשונה “Tatti” בגבעתיים והשנייה, “Tatti Loft” ממוקמת ביהוד. “Tatti” בראסרי קלאסי המשלב בין הבישול האיטלקי לים תיכוני. “Tatti Loft” יהוד – הינו ביסטרו נוי יורקי המשלב בין המטבח האיטלקי לים תיכוני.

“Tatti Bakery“ – חנויות פטיסרי בולונז’רי המציעות מאפי בוטיק, המיוצרים ביד ובשיטה מסורתית על ידי יוני פנחסוב, האופה הראשי של “Tatti”, ומציעות לחמי מחמצת, מאפים מלוחים, קישים, פוקאצ’ות חגיגיות, עוגות ועוגיות לרכישה הביתה ביהוד ובגבעתיים.

בשתי המסעדות, חדר אירועים המעוצב כחלל פתוח בצבעים חומים ונעימים עם אלמנטים של עץ טבעי, חלונות בלגיים וכורסת עור עמוקה, אשר יוצרים אווירה אינטימית וחמימה. בחדר יש מקרן ומערכת שמע פרטית לצפייה במצגות וסרטים.

טלפון – 03-5392500

אינסטגרם: @ tattiofficial

אתר: www.tatti.co.il

 

 


 

יש לכם סיפור מעניין ? רוצים שיכתבו עליכם ?

בערוץ המדיה לעסקים של ביז-טק 
 
 לחצו כאן

 

שתף אותי בפייסבוק  facebook