ביז-טק Biz-Tec - שיווק עסקים, כנסים והדרכות
 מגזין דיגיטלי - פורטל ספקים B2B - מועדון עסקים VIP 

"פסטה ריקו" ליום הפסטה הבינלאומי

ביז-טק - ערוץ המדיה לעסקים 
מגזין דיגיטלי לעסקים וצרכנות 

כל מה שקורה מאחורי הקלעים של עולם העסקים 

אם גם לכם יש סיפור עסקי מענייין ? רוצים שיכתבו עליכם ? לחצו כאן

44

 

INDEX BIZTEC 

 

"פסטה ריקו" ליום הפסטה הבינלאומי

בלה דיאמנט , 24/10/2021

 1 PASTA


ביום הפסטה הבינלאומי אותו אנו חוגגים היום, בחרנו לפנק אתכם עם מוצרי "פסטה ריקו" המשיקים סדרת פסטה טרייה מצוננת חדשה מסוג בוסיאטה:

 

סדרת המוצרים החדשה כוללת פסטה טרייה בשלושה טעמים:

 

בוסיאטה קלאסי, בוסיאטה תרד ובוסיאטה סלק. סדרת הפסטה הטרייה של פסטה ריקו תשווק לרשתות המזון ברחבי הארץ באמצעות חברת "תנובה" ותלווה במבצעי השקה מיוחדים.

 2 PASTA

 


בוסיאטה הנה פסטה פרמיום, נגיסה וטעימה להפליא ברמה עולמית של פסטה איטלקית, עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. הפסטה עשויה מ-100% קמח חיטת דורום איכותי, עם אחוז גבוה של חלבון בקמח. הפסטה הטרייה אינה דביקה ואינה מפרישה המון עמילן, היא משביעה ואיכותית, קלה ומהירה להכנה בזמינות ושימושיות ישירות מהמקרר.

 

בוסיאטה היא פסטה מסורתית, במקור ממחוז טראפני ואופיינית מאוד לאזור קלבריה וסיציליה. שמה לקוח מהמונח בוסו, מחט סריגה בה השתמשו בטראפני לסריגת צמר עבה וכותנה. הבוסיאטה מיוצרת במקור באמצעות מקל, עליו הפסטה הטרייה מגולגלת ומעוצבת ליצירת צורתה הספירלית האופיינית והייחודית של הבוסיאטה. פסטה בוסיאטה יותר "בשרית" ונגיסה, שומרת על צורתה ומשתלבת מעולה במנות בשריות כמו בולונז, פסטו, סלט פסטה קר ועוד.

 

סדרת הבוסיאטה כוללת פסטה טרייה ב-3 טעמים:

 3 PASTA

 

בוסיאטה קלאסי

פסטה מצוננת טרייה מ-100% חיטת דורום איכותית, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב רוזה, פסטו, שמנת פטריות וכו'.

 

בוסיאטה תרד

 

פסטה מצוננת טרייה מקמח חיטת דורום איכותית עם תרד, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב בולונז, פסטו, שמנת וגם עם רטבי עגבניות וכו'.

 4 PASTA

 

בוסיאטה סלק

 

פסטה מצוננת טרייה מקמח חיטת דורום איכותית עם סלק, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב שמנת, בסלט פסטה קר וכו'.

 

חברת "פסטה ריקו" מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות. פסטה ריקו ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ. בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם פנקוטה ועוד.

 

כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.

 

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 9.90 – 14.90 ₪ לאריזת 300 גרם

 

להשיג ברשתות שופרסל, יוחננוף, חצי חינם, סופר סופר, סטופ מרקט, פרש מרקט, טיב טעם, יינות ביתן, ויקטורי ובמגוון חנויות ומכולות בפריסה ארצית.

 

מתכון קלאסי של פסטה בוסיאטה קלאסית עם רוטב בולונז

 5 PASTA

 

מצרכים (לכ-4-5 מנות):

 

1 חבילת פסטה טרייה מסוג בוסיאטה קלאסית של "פסטה ריקו"

 

500 גרם בשר בקר טחון/תחליף טחון טבעוני

 

1 בקבוק רוטב עגבניות לבולונז של "פסטה ריקו" (680 גרם)

 

2 עלי דפנה

 

4-5 עלי טימין

 

2 כפות שמן זית

 

1/2 כפית מלח ופלפל שחור

 

1/2 כפית צ'ילי גרוס (אופציונלי)

 

אופן ההכנה:

 

1. במחבת גדולה דיה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבשר הטחון עד להשחמה, תוך ערבוב בכף עץ.

 

2. מוסיפים את בקבוק רוטב העגבניות ואת יתר המרכיבים לסיר ומערבבים היטב. מורידים את האש ללהבה נמוכה עד שמתקבלת רתיחה עדינה מאוד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך למשך כחצי שעה עד 40 דקות.

 

3. מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה (מי בישול רותחים עם מלח).

 

4. יוצקים את הפסטה המבושלת לסיר הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם.

 

- אוקטובר 24, 2021

  פוסטים פופולריים מהבלוג של בלה ממליצה בחום  

 

 

אם גם לכם יש סיפור עסקי מענייין ? רוצים שיכתבו עליכם ? לחצו כאן

בערוץ המדיה לעסקים של ביז-טק 


שתף אותי בפייסבוק  facebook