ביז-טק Biz-Tec - שיווק עסקים, כנסים והדרכות
 מגזין דיגיטלי - פורטל ספקים B2B - מועדון עסקים VIP 

מאכל רביולי לחנוכה של "פסטה ריקו"

ביז-טק - ערוץ המדיה לעסקים 
מגזין דיגיטלי לעסקים וצרכנות 

 

44

INDEX BIZTEC

כל מה שקורה מאחורי הקלעים של עולם העסקים 

אם גם לכם יש סיפור עסקי מענייין ? רוצים שיכתבו עליכם ? לחצו כאן

  

מאכל רביולי לחנוכה של "פסטה ריקו"

בלה דיאמנט  24/11/21

 

ישנם רבים שאינם אוכלים סופגניות בחנוכה, כי 8 ימים לאכול מאכל כה טעים, שהינו מלא סוכר – לא תמיד מומלץ.

בחברת "פסטה ריקו" חשבו כיצד לפנק אותנו בחנוכה, והם מציעים לנו מתכון מקורי לרביולי מטוגן מצופה בגבינה, שהינו טעים לא פחות מסופגנייה. רביולי מטוגן על מצע פולנטה

 RIKO 1

לפניכם מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה. השתמשנו בפסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה, ופולנטה תירס משובח של "פסטה ריקו".

מצרכים (ל- 2-3):

1 חבילה רביולי תרד וריקוטה של "פסטה ריקו"

1 מיכל פולנטה תירס של "פסטה ריקו" (200 גרם)

1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו (100 גרם)

100 גרם עלי תרד טריים

100 גרם פיסטוקים קלופים

לטיגון: שמן קנולה

להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס

 RIKO 2


אופן ההכנה:
1. מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.

2. מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.

3. מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.

4. מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.

 RIKO 3


אהבנו את המנה שהינה קלה להכנה, ובעיקר מתאימה לארוחת חג בחנוכה לכל המשפחה, לאלה שויתרו מראש על הסופגניות המסורתיות.

- נובמבר 24, 2021

 פוסטים פופולריים מהבלוג של בלה ממליצה בחום 

TAVIM

  

 

אם גם לכם יש סיפור עסקי מענייין ? רוצים שיכתבו עליכם ? לחצו כאן

בערוץ המדיה לעסקים של ביז-טק 


שתף אותי בפייסבוק  facebook